Sidste nyt

 24. marts 2020

Nødpasning på Idestrup Privatskole

Har man har behov for nødpasning skal man kontakte Skoleleder Annika Bramming på mail ab@ipkom.dk, eller SFO leder Martin Kiving på mail maki@ipkom.dk, man skriver blot at der er behov for nødpasning, så tager vi kontakt til jer.                                                                                                      

23. marts 2020

Kære forældre og elever Vigtig information vedr. forlængelse af lukkeperioden på Idestrup Privatskole

Som udmeldt fra Statsministeriet her til eftermiddag forlænges lukningen af alle skoler, daginstitutioner, uddannelsesinstitutioner mv. nu med yderligere 2 uger. Det betyder, at Idestrup Privatskole ligeledes er lukket foreløbig frem til tirsdag den 14. april 2020.

Reelt betyder det, at vi foreløbig forlænger ”hjemme skolen” med en uge. Fra lørdag den 4. april har alle børnene nemlig påskeferie. Jeg er også sikker på, at alle børn og voksne trænger til en lille pause fra ”hjemme skolen”. Det er en stor opgave for jer forældre, at skulle sikre at jeres børn følger de anvisninger, og gennemfører de opgaver lærerne stiller dem.

Som tidligere udmeldt er det vigtigt, at I ikke presser jer selv som familier for meget. Skab balance i hjemmeskole og familielivet. Brug jeres lærere som vejleder/undervisere. Vi har Danmarks bedste medarbejdere, og de gør alt hvad de kan for at hjælpe, afhjælpe, vejlede, guide og undervise, også i denne tid hvor hverken vi eller I er herre over de nødvendige beslutninger, Statsministeriet unægtelig er nødt til at træffe. Hvis I som forældre er i tvivl om det mindste vedrørende skolearbejdet så kontakt endelig jeres lærer. Hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Har I yderligere spørgsmål, er I ligeledes meget velkomne til at skrive til Annika Bramming og Martin Kiving på Intra eller på ab@ipkom.dk og maki@ipkom.dk

Pas rigtig god på jer selv og hinanden.

De bedste hilsner

Skolebestyrelsesformand Louise Flørning og Skoleleder Annika Bramming

Facebook
Instagram

Facebook
Instagram

Facebook