Ordensregler

Idestrup Privatskole - et godt sted at lære - et godt sted at være

Ordensregler

Slik og tyggegummi:
Slik og tyggegummi er ikke tilladt på skolen, med mindre der er tale om fødselsdage.
Boldspil:
I skolegården må kun benyttes en plastikbold. På sportspladsen afgør klasselæreren, hvilken bold, der må benyttes.
Mobiltelefoner.
Idestrup Privatskole er mobilfri skole.
Alkohol & energidrikke
Er ikke tilladt på Idestrup Privatskole
Rygning:
Skolens område er røgfrit.
Tyggetobak / snus
Er ikke tilladt på Idestrup Privatskole
Forlade skolen:
Det er forbudt at forlade skolens område uden tilladelse.
Skolens ejendom:
Elever, der beskadiger eller ødelægger inventar, skolebøger m.v., skal straks anmelde det på kontoret. Som udgangspunkt må man regne med selv at skulle erstatte de ødelagte effekter.
Ved skoleårets begyndelse:
Vi minder om, at eleverne selv medbringer penalhus med blyanter, lommeregner og tegneredskaber til matematik. I udskolingen skal eleverne være i besiddelse af en Retskrivningsordbog, Gyldendals røde ordbøger til engelsk og tysk.
Bind om bøgerne:
Bøger skal indbindes straks efter udleveringen.
Sygdom:
I forbindelse med sygdom skrives i kontaktbogen på intra, gerne når eleven kommer igen eller hvis sygdomsperioden strækker sig over mere end tre dage.
Videoovervågning:
Der er videoovervågning på Idestrup Privatskole.