Slide One

Vi søger en ny læringsmedarbejder på Idestrup Privatskole.

Er du glad, imødekommende og har hjertet på rette sted? Elsker du et job som lærer og kan du undervise i fysisk/kemi, biologi, geografi og matematik i udskolingen, er det måske lige netop dig vi står og mangler på Idestrup Privatskole.

Vi søger en ambitiøs lærer, der brænder for høj faglighed hos alle vores 146 dejlige elever og som kan se sig selv agere med vores værdigrundlag som fundament.

Vores undervisning har fokus på individuel læring i fællesskabet, tryghed, livsglæde og progression for alle elever. Du skal derfor evne at se læring og udvikling i børnehøjde og i ungeperspektiv.

Kan du arbejde relationelt gennem klasserumsledelse, og har du kompetencer indenfor andre undervisningsfag, herunder madkundskab, historie, kristendom eller noget helt fjerde, så send os en ansøgning

Vil du høre mere om vores dejlige skole og lærerstillingen, så kontakt skoleleder Annika Bramming på telefon 81103110 eller på mail ab@ipkom.dk eller læs mere på vores hjemmeside.

Ansøgningen skal sendes via info@idestrup-privatskole.dk

Stillingen er på fuld tid. Samtalerne afholdes løbende og ansættelsen sker når vi har fundet den rette lærer – så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Idestrup Privatskole