Slide One

Lærer

Vil du være med på holdet med Danmarks bedste kolleger? Vil du have kollegaer med høj faglighed, en arbejdsplads med fantastiske rammer og ikke mindst Danmarks skønneste elever?

Vi søger en ny læringsmedarbejder til specialundervisningsområdet på Idestrup Privatskole.

Er du glad, imødekommende og har hjertet på rette sted? Elsker du et job som lærer og kan du undervise i naturfag og matematik på mellemtrinnet og i udskolingen er det måske lige netop dig vi står og mangler på Idestrup Privatskole. ??

Vi søger en ambitiøs lærer, der brænder for høj faglighed hos alle vores 156 dejlige elever.
Vores undervisning har fokus på individuel læring i fællesskabet, tryghed, livsglæde og progression for alle elever. Du skal derfor evne at se læring og udvikling i børnehøjde og i et ungeperspektiv, samt have lyst til at arbejde i en kombination af almenområdet og specialundervisningsområdet, herunder i specialklasser for elever med kognitive funktionsnedsættelse af forskellig grad.

Kan du arbejde relationelt gennem klasserumsledelse, og har du kompetencer indenfor ovennævnte (og andre undervisningsfag, herunder madkundskab, historie, kristendom eller noget helt fjerde) så send os en ansøgning.

Vil du høre mere om vores dejlige skole og lærerstillingen så kontakt skoleleder Annika Bramming på telefon 81103110 eller læs mere på vores hjemmeside.

Ansøgningen skal sendes til info@idestrup-privatskole.dk

Stillingen er på fuld tid. Samtalerne afholdes løbende og ansættelsen sker når vi har fundet den rette lærer – så tøv ikke med at sende din ansøgning

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

________________________________________________________________________________________________

Idestrup Privatskole