Ledige stillinger

Slider


Ledige stillinger


Vil du være med på holdet med Danmarks bedste kolleger? Vil du have kollegaer med høj faglighed, en arbejdsplads med fantastiske rammer og ikke mindst Danmarks skønneste elever?

Vi søger en ny læringsmedarbejder på Idestrup Privatskole.

Er du glad, imødekommende og har hjertet på rette sted? Elsker du et job som lærer og kan du undervise i dansk i indskoling og matematik på mellemtrin er det måske dig lige netop dig vi står og mangler på Idestrup Privatskole. 😊

Vi søger en ambitiøs lærer, der brænder for høj faglighed hos alle vores 168 dejlige elever.
Vores undervisning har fokus på individuel læring i fællesskabet, tryghed, livsglæde og progression for alle elever, derfor skal du evne at se læring og udvikling i børnehøjde.
Kan du arbejde relationelt gennem klasserumsledelse, og har du kompetencer indenfor danskfaget, matematikfaget, musik eller noget helt fjerde så send os en ansøgning.

Vil du høre mere om vores dejlige skole og lærerstillingen så kontakt skoleleder Annika Bramming på telefon 81103119 eller på mail ab@ipkom.dk eller læs mere på vores hjemmeside.

Ansøgningen skal sendes til info@idestrup-privatskole.dk

Stillingen er på fuld tid. Samtalerne afholdes løbende og ansættelsen sker når vi har fundet den rette lærer –  så tøv ikke med at sende din ansøgning

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Facebook
Instagram

Facebook
Instagram

Facebook